Ford EcoBoost 1.0 en 1.5 reparatie service

Heb jij net als vele andere Ford rijders problemen met de 1.0 en 1.5 EcoBoost motor? Loopt hij niet meer of zit er een bepaald bijgeluid bij het rijden? Wij van DeVo Autoparts hebben hier een oplossing voor! De 1.0 en 1.5 EcoBoost ligt in meerdere modellen Ford en gaan op verschillende manieren defect. Verkeerde olie lost de distributie riem op, het water kanaal van de motor smelt dicht i.v.m. oververhitte turbo of de motor begeeft het gewoon door intensief gebruik. Wij kunnen deze motoren tegen gunstige prijzen vervangen voor een jong gebruikte of een volledig nieuwe motor. Afhankelijk van het model voertuig wat u heeft variëren de prijzen van zowel de ombouw van de motor als van de montage kosten. Vul onderaan het contact formulier in dan zal een collega van ons zo snel mogelijk een passende offerte uitbrengen. Dit alles inclusief 6 maanden garantie.

Inbouw service

Wij bouwen de motor in voor een vooraf vast afgesproken prijs. Hier kunnen eventueel kosten bijkomen. Denk aan een te vervangen koppeling etc. Dit natuurlijk dan eerst in overleg.

Transport service

Het is mogelijk om de auto door ons te laten ophalen op locatie. Deze wordt dan vakkundig door een van onze chauffeurs opgehaald. De auto is dan mogelijk door u zelf af te halen maar ook kunnen wij deze retourneren. Dit allemaal voor een vast tarief.

Advies

Ook geven wij advies mee hoe het probleem voorkomen kan worden en deze motor goed rijdend te houden. Lijkt het u wat om gebruik te maken van onze service? Vul dan hieronder uw gegevens in.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ford motor defect

Renault motor defect

Nissan motor defect

Dacia motor defect

DeVo Autoparts

Celciusstraat 27 

6604CV Wijchen

Nederland

Telefoon:    024-737 02 33

Fax:              024-737 01 09

Email:          info@DeVoAutoparts.nl

KvK:             09190306

Btwnr.:        NL075884781B01