Algemene voorwaarden

Garantie

Standaard worden al onze onderdelen geleverd met 3 maanden garantie (met uitsluiting van elektronische artikelen). Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om deze tegen meerprijs 3 maanden te verlengen. Heeft U hier interesse in? Meld het bij een van onze medewerkers, die staan U hier graag over te woord. Wij zijn niet verantwoordelijk te stellen voor gemaakte arbeidskosten bij derde. Bezorgservice

Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen de door U bestelde producten te laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst of door de pakketdienst van postNL. Mocht het zo zijn dat U met spoed de onderdelen nodig heeft, dan geeft U dit telefonisch aan ons door dan proberen wij hier zo snel mogelijk op te reageren.


Ruilen

Gekochte onderdelen kunnen binnen 5 werkdagen geruild worden mits deze onbeschadigd en ongebruikt zijn (met uitzondering van elektronische onderdelen). Mochten wij geen vervangend onderdeel kunnen aanbieden dan word het onderdeel retour genomen. Verzendkosten/administratiekosten die zijn gemaakt bij de levering van de producten worden in mindering gebracht en het resterende bedrag word op Uw rekening gestort. Gelieve het retour/omruil formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze vind U onderaan deze pagina.


Retour/Omruil formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

DeVo Autoparts

Celciusstraat 27 

6604CV Wijchen

Nederland

Telefoon:    024-737 02 33

Fax:              024-737 01 09

Email:          info@DeVoAutoparts.nl

KvK:             09190306

Btwnr.:        NL075884781B01