Algemene voorwaarden

Garantie

Standaard worden al onze onderdelen geleverd met 3 maanden garantie (met uitsluiting van elektronische artikelen). Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om deze tegen meerprijs 3 maanden te verlengen. Heeft U hier interesse in? Meld het bij een van onze medewerkers, die staan U hier graag over te woord. Wij zijn niet verantwoordelijk te stellen voor gemaakte arbeidskosten bij derden. Indien er betaling heeft plaats gevonden wordt er automatisch akkoord gegaan met de door ons opgestelde voorwaarden. Bezorgservice

Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen de door U bestelde producten te laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst of door de pakketdienst van postNL. Mocht het zo zijn dat U met spoed de onderdelen nodig heeft, dan geeft U dit telefonisch aan ons door dan proberen wij hier zo snel mogelijk op te reageren.


Ruilen

Gekochte onderdelen kunnen binnen 5 werkdagen geruild worden mits deze onbeschadigd en ongebruikt zijn (met uitzondering van elektronische onderdelen). Mochten wij geen vervangend onderdeel kunnen aanbieden dan word het onderdeel retour genomen. Verzendkosten/administratiekosten die zijn gemaakt bij de levering van de producten worden in mindering gebracht en het resterende bedrag word op Uw rekening gestort. Gelieve het retour/omruil formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze vind U onderaan deze pagina.


Retour/Omruil formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ford motor defect

Renault motor defect

Nissan motor defect

Dacia motor defect

DeVo Autoparts

Celciusstraat 27 

6604CV Wijchen

Nederland

Telefoon:    024-737 02 33

Fax:              024-737 01 09

Email:          info@DeVoAutoparts.nl

KvK:             09190306

Btwnr.:        NL075884781B01