Renault Tce reparatie service

Heeft u net als vele andere Renault rijders problemen met de welbekende Tce motoren? Geen compressie meer of een vastgelopen motor? Wij van DeVo Autoparts hebben de passende oplossing! De Tce motoren liggen in verschillende Renault modellen. Ook zijn ze te vinden in Dacia en Nissan modellen. Wij zijn inmiddels gespecialiseerd in deze motoren te vervangen en weten precies waar de problemen ontstaan. Wij kunnen in tegenstelling tot vele garage bedrijven of merk dealers deze motoren voordelig vervangen. U heeft de keuze om te gaan voor een jong gebruikte of een volledig nieuwe motor. Dit alles inclusief 6 maanden garantie. Wilt u weten wat wij kunnen beteken voor u? Vul dan beneden het contact formulier in en een collega neemt spoedig contact met u op.

Inbouw service

Wij bouwen de motor in voor een vooraf vast afgesproken prijs. Hier kunnen eventueel kosten bijkomen. Denk aan een te vervangen koppeling etc. Dit natuurlijk dan eerst in overleg.

Transport service

Het is mogelijk om de auto door ons te laten ophalen op locatie. Deze wordt dan vakkundig door een van onze chauffeurs opgehaald. De auto is dan mogelijk door u zelf af te halen maar ook kunnen wij deze retourneren. Dit allemaal voor een vast tarief.

Advies

Ook geven wij advies mee hoe het probleem voorkomen kan worden en deze motor goed rijdend te houden. Lijkt het u wat om gebruik te maken van onze service? Vul dan hieronder uw gegevens in


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ford motor defect

Renault motor defect

Nissan motor defect

Dacia motor defect

DeVo Autoparts

Celciusstraat 27 

6604CV Wijchen

Nederland

Telefoon:    024-737 02 33

Fax:              024-737 01 09

Email:          info@DeVoAutoparts.nl

KvK:             09190306

Btwnr.:        NL075884781B01