Peugeot/Citroën VTi reparatie service


De VTi van PSA zijn veel voertuig bezitters een doorn in het oog. Deze 1.4 en 1.6 motoren liggen in veel modellen van het merk Peugeot en Citroën. Deze motoren gaan op verschillende manieren defect. Denk aan de ketting die bij de meeste onderhoudsbeurten overgeslagen wordt of aan een lekke cilinderkop. Al met al een kosten post waar je als eigenaar niet op zit te wachten. Wij kunnen deze in tegenstelling tot menig garage bedrijf of merk dealer voordelig voor u vervangen. U kunt kiezen voor een jong gebruikte motor of gaat u voor een volledig nieuwe? Wij beschikken ook over een transport service die uw auto kan halen en indien wenselijk ook terug kan brengen. Vult u bij interesse onderaan de pagina het contact formulier in dan zult u op korte termijn een offerte van ons tegemoet kunnen zien.

Inbouw service

Wij bouwen de motor in voor een vooraf vast afgesproken prijs. Hier kunnen eventueel kosten bijkomen. Denk aan een te vervangen koppeling etc. Dit natuurlijk dan eerst in overleg.

Transport service

Het is mogelijk om de auto door ons te laten ophalen op locatie. Deze wordt dan vakkundig door een van onze chauffeurs opgehaald. De auto is dan mogelijk door u zelf af te halen maar ook kunnen wij deze retourneren. Dit allemaal voor een vast tarief.

Advies

Ook geven wij advies mee hoe het probleem voorkomen kan worden en deze motor goed rijdend te houden. Lijkt het u wat om gebruik te maken van onze service? Vul dan hieronder uw gegevens in.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ford motor defect

Renault motor defect

Nissan motor defect

Dacia motor defect

DeVo Autoparts

Celciusstraat 27 

6604CV Wijchen

Nederland

Telefoon:    024-737 02 33

Fax:              024-737 01 09

Email:          info@DeVoAutoparts.nl

KvK:             09190306

Btwnr.:        NL075884781B01